If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой да каже как е положението на сменен ремък след 60 к .
Ами ще ти кажа кола 147 1.9 16в 2005 година на 63 000км положението е скъсан и две счупени кобилици Сравнения няма да правя щото на едните едно се чупи на другите друго на третите всичко
Ами ще ти кажа кола 147 1.9 16в 2005 година на 63 000км положението е скъсан и две счупени кобилици Сравнения няма да правя щото на едните едно се чупи на другите друго на третите всичко
А за 5-цата и е класата какво ще кажеш ? Аз си мисля че бмв-то е най-добрия избор от всичките ама знам ли
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Еми то в този клас остава и а6-цата след 2005-та . И аз харесвам 159ката ,но неможе да се сравнява отново като качество с немските еквиваленти ...
А6 въобще неискам да я коментирам извън класацията е според мен А за качеството на 159 и немските няма да споря щото ще стане страшно Тя половината та и повече от 159 е немска
ама 159 не я сравнявай с петица и е класа, които са един клас отгоре и двойно и тройно на цената й
---------- Post added at 14:40 ---------- Previous post was at 14:38 ----------
между другото, има вариант за удължаване на гаранцията до 5 години вмомента, незнам как стои въпроса точно, но смятам след празниците да се позаинтерисувам
за щастие до момента гаранционно не е пипано нищо по мойта освен боята на предния капак, която имаше 2 следи от камъчета и запалката, която се беше разкачила по незнаен начин - това за 1 година
има някое друго поскърцване от вратите, тях пак след празниците
Стоянчо, бягай далеч от ММ, кви 5 години те гонят.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Стоянчо, бягай далеч от ММ, кви 5 години те гонят.
500 кинта за 3 години допълнителна гаранция мисля, че си е далавера, турбинка да ми изгори веднъж или някоя красотийка по скоростите да се случи и съм ги избил
500 кинта за 3 години допълнителна гаранция мисля, че си е далавера, турбинка да ми изгори веднъж или някоя красотийка по скоростите да се случи и съм ги избил
ММ не са единствения оторизиран сервиз в БГ
Ако не е тайна, колко те чарджват за едно стандартно обслужване?
ММ не са единствения оторизиран сервиз в БГ
колега за тази допълнителна гаранция те съветвам да изчетеш "дребният шрифт" и да попиташ за всяка буква в него
казвам ти го като човек който е имал вземане даване с аутоиталия в нормален гаранционен период и има 3 страници в книгата им за оплаквания
Не са, но дали гаранцията която ще си купиш за 500 кинта ще важи в другите оторизирани сервизи? Ами не! Най-вероятно това, което ти продават ММ е договорна гаранция между двете страни и се отнася само за сервиз/и на ММ.
ако не знаете опцията с удължената гаранция си я има от край време в цивилизованите държави и ако не се лъжа тя е заводска, съответно пълна и без допълнителни условия
мерси за съвета с дребния шрифт - за съжаление съм имал опит с други марки точно в тази насока и знам какво да гледам
а за тези 500 лева - простете ми но използвах цифрата просто ей така, незнам колко точно струва, само го четох някъде и предположих, защото на друга кола (но немска) толкова струваше на година
Проблема е само в това, че не живеем в "цивилизована" държава.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Kolegi izviniavam see no niamam kirilica na tableta jiveia vb chujbina kupih si edna alfa 147jtd kolata ne err karana ot tri godini angrenajniat remake I vsichko say smeniani togava ot samata smiana say minali 10 000 kilometara sega triabva life da se smeniat nanovo kolata e stoiala na van van edin kamping krai moreto blagodaria predvaritelno
Comment